Pälkäneen seudun tapahtumavuoden aikataulutusilta

Pälkäneen seudun tapahtumavuoden aikataulutusilta

Hei koko Pälkäneen alueen yhdistystoimijat ja muut tapahtumanjärjestäjät! Tervetuloa aikatauluttamaan vuoden 2024 tapahtumia yhdessä verkon välityksellä tiistaina 23.01.24 klo 18.00-19.30!

Palaverin tarkoituksena on kertoa ja kuulla, mitä kylillä ja yhdistyksissä on suunnitteilla tulevalle vuodelle. Aikaisella tiedonjaolla voidaan välttää päällekkäisyyksiä, pohtia voimien yhdistämistä ja vaikka yhteismarkkinointia sekä inspiroitua toisten suunnitelmista! 

Tervetuloa siis kuulemaan ja kertomaan tapahtumista Teams-kokoukseen - linkki kokoukseen löytyy tästä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

(jos linkki ei jostain syystä toimi, kopioi tämä osoite selaimen osoiteriville: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YWYwZjg3MWItODgw…)

Ilmoittautumisia ei siis tarvita, tervetuloa suoraan linjoille! Linkkiä saa myös jakaa sopiville kollegoille yhdistyksessänne ja vinkata tutuille tapahtumanjärjestäjille.

Kuitenkin: jos teillä on kesän/vuoden suunnitelmia jo ylhäällä, niin ottaisimme niitä mielellämme vastaan jo ennen kokousta, jotta voimme muodostaa keskustelun tueksi tapahtumalistan pohjaa. Lähetäthän dokumentin (taulukko/tekstitiedosto) tai infon sähköpostilla suunnitelluista tapahtumista mallilla ”mitä-missä-milloin” maanantai-iltaan 22.1. mennessä osoitteeseen info [at] yhteinenpalkane [dot] fi (info[at]yhteinenpalkane[dot]fi)!

Listojen lähettäminen ei ole pakollista: tervetuloa palaveriin myös jos suunnitelmat ovat vielä ihan idean tasolla eikä ”mitä-missä-milloin” ole tiedossa. Koitetaan tässä illassa saada tietoon myös ne puolivalmiit tapahtumaideat!

Mikäli yhdistyksessänne on paljon (yli 5) tapahtumia tulossa, aikataulusyistä pyydämme että laitattehan yllämainittua listaa tulemaan etukäteen ja varaudutte kertomaan vain muutamasta huipputapahtumastanne tai jokusesta sellaisesta, johon kaipaisitte erityisesti tämän yhteisön apua tai tukea.

Tervetuloa!

 

Päiväys
-
Osoite

Teams-kokous
36600 Koko Pälkäne
Suomi