Ajankohtaista

Meillä oli Yhteinen Joulu

Jouluaattona 24.12.2024 vietettiin toista kertaa peräkkäin Yhteinen Joulu -tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumaa vietettiin Onkkaalan seurakuntatalolla. Yhteisön voimin, Pälkäneen seurakunnan ja Yhteinen Pälkäne -hankkeen avulla toteutettuun juhlaan osallistui noin 20 vapaaehtoista ja 30 juhlavierasta. Vapaaehtoisten joukossa oli niin joulupakettien kokoajia ja lahjoittajia kuin ruoanvalmistajiakin, ja moni osallistui myös itse tapahtuman järjestelyihin.

Tapahtumavuoden 2024 suunnitteluillan tuloksia

Kiitos kaikille reilulle parillekymmenelle Tapahtumavuoden suunnitteluiltaan osallistuneelle ja tapahtumatietoja etukäteen lähettäneelle yhdistykselle ja yhdistysaktiiville! Napakka etäkokous keräsi listalle useita kymmeniä jo varmistuneita tapahtumia sekä tapahtumaideoita. 

Palaverin tarkoituksena olikin kertoa ja kuulla, mitä kylillä ja yhdistyksissä on suunnitteilla tulevalle vuodelle. Aikaisella tiedonjaolla voidaan välttää päällekkäisyyksiä, pohtia voimien yhdistämistä ja vaikka yhteismarkkinointia sekä inspiroitua toisten suunnitelmista! 

Kevään 2024 aikataulua

Hankkeella on jo monta mukavaa tilaisuutta aikataulutettuna keväälle 2024. Laita ne kalenteriisi jo nyt ja varmista mukana olosi. Lista täydentyy vielä ja tarkempaa tietoa kustakin tapahtumasta jaetaan lähempänä uutiskirjeissä, täällä verkkosivuilla Tapahtumat-osiossa ja some-kanavissamme.

Joulukalenteri - luukku 24

Tänään on jouluaatto – päivä, jota kohti olemme kulkeneet kukin tavallamme, joulua odottaen. Toivottavasti Sinulla on joulu sydämessäsi ja rauha mielessäsi. Nyt on aika hengähtää, ajatella rakkaita lähellä ja kaukana, antaa hyvän kiertää. 

Yhteinen Pälkäne -hanketiimi ja kaikki hahmomme toivottavat kaikille sydämellistä joulua!

Joulukalenteri - luukku 23

Uudenvuodenlupauksena vapaaehtoistyötä!

Vuoden viimeiset päivät ovat aikaa miettiä tulevaa ja asettaa uusia tavoitteita. Miksi et tekisi tänä vuonna uudenvuodenlupausta, joka tuo hyvää niin itsellesi kuin muillekin? Ehdotamme, että harkitset vapaaehtoistyötä osana uudenvuodenlupauksiasi.

Miksi vapaaehtoistyö?

Joulukalenteri - luukku 22

Tänä vuonna säät ovat olleet otollisia talviliikunnalle. 

Joko sinä olet samoillut lumisessa metsässä, kokeillut Pälkäneen upeita latuja tai kurvaillut Sappeen rinteissä? 

Laskettelija valikoitui Yhteinen Pälkäne -hankkeen yhdeksi piilohahmoksi, sillä Sappee on paikkakuntamme tunnetuin liikuntapaikka. Muita aiheeseen liittyviä lippulaivojamme ovat Kostia-Areena, upeat harjut, vesistöt ja Laipanmaa

Joulukalenteri - luukku 21

Tänään joulukalenterimme luukusta paljastuu ideoita siitä, miten voit viettää joulunpyhiä mukavasti ja merkityksellisesti. Jouluna on ihanaa hidastaa tahtia, mutta jos kaipaat tekemistä, tässä muutamia ehdotuksia:

Joulukalenteri - luukku 20

Helppo lahjaidea, joka ilahduttaa ja tuo hyvää oloa – lahjakortti! Lahjakortti on monipuolinen ja henkilökohtainen lahja, joka on helppo antaa ja ilo saada.

Lahjakortti-ideoita hyvään oloon: