Vapaaehtoisesti Pälkäneellä? -keskustelutilaisuus

Vapaaehtoisesti Pälkäneellä? -keskustelutilaisuus

Tervetuloa mukaan keskustelutilaisuuteen, jossa pureudutaan yhdessä Pälkäneen vapaaehtoistoiminnan ytimeen! 

Keskustellaan rakentavasti ja avoimesti siitä, mikä saa ihmiset innostumaan vapaaehtoistoiminnasta ja mitkä tekijät voivat olla esteenä sille. Mikä vapaaehtoistyössä on palkitsevaa, mikä kuormittavaa? Miten saada ihmiset mukaan ja yhteistyöhön keskenään? Osataanko Pälkäneellä edes tehdä yhteistyötä? Vai onko jonkun asian hyväksi työskentely maksutta vain täysin vanhentunut ajatus, jolle ei ole nykymaailmassa sijaa?

Tapahtuman ohjelma

  • Aloitetaan kahvilla ja pienellä purtavalla
  • Käydään läpi illan ohjelma
  • Tutustutaan ja esittäydytään
  • Virittäydytään aiheeseen juttelemalla pienissä ryhmissä siitä, mikä tekee keskustelusta onnistuneen. 
  • Puretaan havainnot ja käydään lyhyesti läpi myös illan kumppanimme Opintokeskus Siviksen Dialogue in Adult Learning (DIAL) -hankkeen materiaalia rakentavan keskustelukulttuurin tueksi.
  • Keskustellaan yhdessä aiheesta ”Vapaaehtoisesti Pälkäneellä?” mm. yllä mainittujen kysymysten pohjalta.
  • Lopuksi vedetään keskustelu yhteen, hahmotellaan seuraavat askelet ja kerätään palaute.

Tämä keskustelutilaisuus on tarkoitettu kaikille vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille, olitpa sitten kokenut konkari tai vasta miettimässä siihen ryhtymistä.

Tilaisuus antaa alkusysäyksen vapaaehtoistyön toimintamallien kehittämiselle Pälkäneellä. Tule mukaan keskustelemaan, vaikuttamaan, oppimaan uutta ja olemaan osana jotain suurempaa.

Mukaan mahtuu max. 15 osallistujaa. Ilmoittauduthan tällä lomakkeella tai hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi) / 044 3634 751. Ilmoittautumiset pyydetään pe 12.04. klo 12 mennessä.

Tervetuloa!

Päiväys
-
Osoite

Onkkaalan VPK
Koulutie 3
36600 Pälkäne
Suomi