Hankesuunnitelma Humakin opiskelijatyönä

HUMAK:n logo
Hankesuunnitelma Humakin opiskelijatyönä

Hei, olen Hanna Alanen Yhteinen Pälkäne -hanketiimistä ja opiskelen parhaillaan yhteisöpedagogiksi Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Osallistun nyt syksyllä 2021 TKI-osaamisen (tutkimus-kehittäminen-innovaatio) opintojaksolle. Siihen liittyen minulla on mahdollisuus toteuttaa hanke/projektisuunnitelma jollekin organisaatiolle. Mieluiten toteuttaisin tehtävän jonkun pälkäneläisen yhdistyksen tai yhteisön hyväksi.

Projektisuunnitelma sisältää kuvauksen hanketoteuttajista ja yhteistyökumppaneista, tarpeista, kohderyhmästä, tavoitteista, aikataulusta, toimenpiteistä ja odotetuista tuloksista. Mukana on myös hankebudjetti ja rahoitusehdotuksia hankkeelle. Suunnitelman pohjalta teidän on jatkossa helppo lähteä edistämään asiaanne haluamallanne tavalla.

Mikäli teillä on kehittämisidea, ongelma tai projektitarve, johon kaipaatte apua, niin ottakaa yhteyttä hanna [dot] alanen [at] humak [dot] fi (hanna[dot]alanen[at]humak[dot]fi) tai 044 3634 751. Toivon alustavaa yhteydenottoa lokakuun aikana.