Syksyn yhteisöfoorumit

Syksyinen kuvistuskuva
Yhteisöfoorumi kokoontui syksyllä

Tämän syksyn ensimmäinen yhdistystoimijoiden yhteisöfoorumi järjestettiin Aitoon Honkalassa 13.9.22. Seuraava tapaaminen on Rautahovissa Rautajärvellä 23.11.22.

Ensimmäisen kerran teemana oli tutustuminen ja yhteistyö toiminnallisen tekemisen kautta. Vajaat parikymmentä osallistujaa pääsivät pareittain ratkomaan yhteisömysteeriksi nimettyä pulmapeliä ja siinä ohessa ideoimaan sitä, millainen yhteisöfoorumi on vuonna 2025.

Illan aikana keskusteltiin myös viimekeväisestä Ihana Pälkäne -tapahtumasta ja mietittiin mitä vastaavan tapahtuman järjestäminen tulevaisuudessa edellyttää ja mitä tästä kerrasta opittiin.

Tunnelma illan aikana oli mukava ja yhteistyöhalukas ja tarjoilut maittavat. Ilahduttavaa oli, että myös uusia aktiiveja ja yhdistyksiä oli löytänyt mukaan.

Laita seuraava kokoontuminen jo kalenteriisi.

Ke 23.11.2022 klo 17.30-20.30
Rautajärven Rautahovi (os. Rautajärventie 30, Pälkäne)

 Yhdistystoimijoille suunnatun Yhteisöfoorumin teemana marraskuussa on yhteistyö. Illan aikana kuullaan myös Pälkäneen kunnan terveiset ja lyhyt rahoitusinfo.

Lisätietoa ohjelmasta tulossa lähempänä! Ilta järjestetään yhteistyössä Pirkan Helmen Uutta virtaa paikallistoimintaan -hankkeen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 16.11. mennessä tästä linkistä https://mailchi.mp/df2e5c020fbc/g04efswqnj

Tai laittamalla viestiä hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi)