Tapahtumavuoden 2024 suunnitteluillan tuloksia

Tapahtumavuoden 2024 suunnitteluillan tuloksia

Kiitos kaikille reilulle parillekymmenelle Tapahtumavuoden suunnitteluiltaan osallistuneelle ja tapahtumatietoja etukäteen lähettäneelle yhdistykselle ja yhdistysaktiiville! Napakka etäkokous keräsi listalle useita kymmeniä jo varmistuneita tapahtumia sekä tapahtumaideoita. 

Palaverin tarkoituksena olikin kertoa ja kuulla, mitä kylillä ja yhdistyksissä on suunnitteilla tulevalle vuodelle. Aikaisella tiedonjaolla voidaan välttää päällekkäisyyksiä, pohtia voimien yhdistämistä ja vaikka yhteismarkkinointia sekä inspiroitua toisten suunnitelmista! 

Alta löydät kokouksessa kootun kalenterin tapahtumineen. 

Tässä vielä muutamia kysymyksiä ja vastauksia

Haluaisin osallistua johonkin listattuun tapahtumaan tai ehdottaa yhteistyötä, kuinka löydän järjestäjän yhteystiedot? 

Etsi yhteystiedot verkosta järjestävän yhdistyksen nimellä (löytyy sarakkeesta A). Jos et millään löydä, kysy meiltä: hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi)

Mitä tehdä, jos yhdistykseni tapahtumat puuttuvat tästä listasta?

Älä murehdi, tämä kalenterinäkymä on vain ennakkotietolistaus siitä, mitä kunnan alueella on suunnitteilla. Tästä puuttuminen ei ole vakavaa. Emme päivitä tätä taulukkomuotoista listausta tämän enempää. Kun tapahtumanne varmistuu, muistattehan markkinoida sitä omissa viestintäkanavissanne ja ehdottomasti kannattaa myös laittaa se Pälkäneen kunnan tapahtumakalenteriin. 

En saanut kutsua tapahtumavuoden suunnittelutilaisuuteen, miten pääsen mukaan ensi vuonna?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedon tapahtumista hyvissä ajoin omaan sähköpostiisi!