Tapahtumien vuosikello julkaistu

Tapahtumien vuosikello

Pälkäneellä on jo pitkään kaivattu sellaista tapahtumalistausta, jossa olisi mahdollisimman hyvin koottuna kaikki Pälkäneen tapahtumat samaan kalenteriin. Yhteisen listan olemassaolo helpottaa tapahtumajärjestäjiä, kun he miettivät mille ajankohdalle sijoittavat oman tapahtumansa ja samalla se avaa mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa.

Yhteinen Pälkäne -hankkeen toimesta alkuvuoden aikana on koostettu tällaista listausta ja se on nyt valmis julkaistavaksi. Listaus ei ole ole täydellinen, mutta siinä on noin 200 tapahtumaa tälle vuodelle. Kuten odotettua, etenkin kesäaikaan tapahtuu todella paljon joka puolella kuntaa!

Listalle on pyritty keräämään mahdollisimman kattavasti kaikille avoimet tilaisuudet. Lisäksi siihen on listattu joitakin sellaisia suljetulle ryhmälle tarkoitettuja tapahtumia, joihin oletettavasti osallistuu merkittävä osa tietystä kohderyhmästä. Yksittäisten yhdistysten vuosikokouksia tai normaalia suljettua viikkotoimintaa ei ole tässä listassa.

Listaus löytyy Excel-tiedostona tältä sivulta.

Mahdollisia päivityksiä siihen voi lähettää osoitteeseen hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi)

Viimeisin päivitys 26.10.2023

Muokkauksia pyritään tekemään kootusti muutaman viikon välein. Miten listaus päivittyy jatkossa on vielä pohdinnassa ja hyvät ideat siihen liittyen voi myös lähettää Hannalle.

Kiitos kaikille, jotka olette ilmoittaneet tapahtumianne tähän!

LiiteSize
Pälkäneen tapahtumat 202331.38 KB