Tervetuloa Yhteinen Pälkäne -hankkeen päätösseminaariin!

Yhteinen Pälkäne -logo
Tule viemään hanke maaliin

Edit 1.6. Yhteinen Pälkäne -hankkeen päätösseminaari pidettiin Luopioisissa huhtikuussa. Siellä tehtiin katsaus hankkeen aikana tapahtuneeseen, arvioitiin tavoitteiden toteutumista ja ideoitiin jatkoa. Olitpa siellä mukana tai et, toivomme, että vastaisit vielä tähän lyhyeen loppupalautekyselyyn.

Päätösseminaari ke 26.4.2023

Yhteinen Pälkäne -hankkeen päätösseminaari pidetään Luopioisten Seuratalolla keskiviikkoiltana 26.4.2023. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka jollakin tavalla ovat olleet mukana hankkeemme tilaisuuksissa ja toiminnassa, tai haluaisivat jatkossa olla mukana tekemässä asioita yhdessä elinvoimaisen Pälkäneen hyväksi. 

Ohjelma:

Klo 17.00 Illan aluksi Ollin atleetit järjestävät meille toiminnallista ohjelmaa Seuratalolla sisätiloissa. Samalla tutustumme Luopioisten Ulkoilukylän toimintaan. 

Klo 18.00 Aloitamme varsinaisen päätösseminaarin ohjelman. Illan aikana käymme yhdessä läpi mitä nyt päättyvän Yhteinen Pälkäne -hankkeen aikana on tehty ja saatu aikaan. Ennen kaikkea käännämme katseet tulevaisuuteen ja mietimme mitä haluamme jatkossa. Kahvia ja pientä purtavaakin on tarjolla. Lopetus klo 20.30.

Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautumiset 19.4 mennessä oheisesta linkistä tai laittamalla sähköpostia Hannalle: hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi) 
Kerro ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-ainerajoitteet ja se, tuletko mukaan jo klo 17.00 alkavaan ohjelmaosuuteen.