Yhteinen Joulu 24.12.2023

Yhteinen Joulu - tervetuloa mukaan!

Järjestämme jouluaattona Yhteinen Joulu -juhlan Pälkäneen seurakuntatalolla. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat seuraa ja joulumieltä. Tilaisuutta on tekemässä joukko vapaaehtoisia ja se toteutetaan lahjoitusten turvin. Yhteisenä tavoitteena on jakaa joulumieltä kaikille sitä tarvitseville.

Juhla aloitetaan seuraamalla joulurauhan julistusta yhdessä. Juhlassa tarjoillaan maittava jouluruoka ja kahvit. Välissä on jouluista ohjelmaa ja yhteislaulua, sekä vapaata seurustelua. Tilaisuus päättyy niin, että halukkaat ehtivät jouluaaton hartauteen kirkkoon.

Nyt on aika saada tieto tapahtumasta heille, jotka haluavat tulla mukaan joulutunnelmaan. Autathan meitä levittämään sanaa! Liitteenä on tapahtuman mainos A4-kokoisena ja jaettava mainos, josta saa leikattua A6-kokoisia muistilappuja. Niitä voi tulostaa ja toimittaa sopiviin paikkoihin.

Aika: jouluaatto 24.12.2023, klo 11.45 - 15.00

Paikka: Pälkäneen seurakuntatalo

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset pyydetään etukäteen Hannalle osoitteeseen: hanna [at] yhteinenpalkane [dot] fi (hanna[at]yhteinenpalkane[dot]fi) tai puhelimitse/viestillä/WA numeroon 044-3634 751

Hannalta voi tarvittaessa tiedustella myös kyytiä kotoa tilaisuuteen ja takaisin.