Yhteinen Joulu -tapahtuma etsii lisää vapaaehtoisia.

ihmisiä yhdessä jouluna
Yhteinen Joulu Pälkäneellä

Päivitetty 20.12.22

Ilmoittatutuminen on päättynyt. Onkkaalan ja Luopioisten tilaisuudet päätettiin yhdistää ja juhla järjestetään vain Luopioisissa. Tilaisuuteen on osallistumassa noin 30 ihmistä.

Pälkäneellä on jouluaattona juhla, johon ovat tervetulleita kaikki seuraa tai lohtua kaipaavat. Tarjolla on maittava jouluruoka, ohjelmaa, yhteislaulua sekä mahdollisuus kohdata toisia ihmisiä. Aloitamme tilaisuuden kuuntelemalla yhdessä joulurauhanjulistuksen ja lopetamme niin, että halukkaat ehtivät jouluhartauteen kirkkoon kolmeksi. Yhteinen Pälkäne -hankkeen koordinoimaan tilaisuuteen on lupautunut jo kymmenkunta vapaaehtoista ja paikalliset K-kauppiaat ovat luvanneet raaka-aineita talkoilla valmistettaviin ruokiin.

Nyt mukana olevin voimin saadaan järjestettyä tilaisuus Pälkäneen seurakuntatalolla, mutta toiveissa olisi myös toinen tapahtuma Luopioisiin. Seurakunta on luvannut tilat käyttöön molemmista kylistä. Tilaisuuksiin järjestetään yhteiskuljetuksia tarpeen mukaan. Nyt on mahdollisuus tehdä yhdessä hyvää ja tuottaa iloa muille. Ruokailun ja kuljetusten vuoksi tapahtumaan kerätään ilmoittautumiset ennakkoon. Ilmoittautumisten keräämiseen otetaan mielellään apua niiltä, jotka toimivat kylissä mahdollisten osallistujien parissa.

Mikäli voit antaa omaa panostasi merkitykselliseen läheistoimintaan jouluna, ilmoittaudu 27.11 mennessä Marja-Liisalle, marja [at] sirium [dot] fi (marja[at]sirium[dot]fi) / 040 5780782

Yhteinen Joulu -tapahtuma Luopioisten seurakuntatalolla, 24.12.2022, klo 12.00-15.00.